Er is een tijd geweest dat ik dol was op melkchocolade met rozijnen en noten. Nu heb ik daar een alternatief voor wat ik zo nu en dan eens maak, want iedereen heeft weleens trek in chocolade, toch?
Ingrediënten voor 10 stukjes:
- 100 gram vegan pure chocolade 85% (het kan natuurlijk met elke chocolade die jij lekker vindt)
- 75 gram gepofte quinoa
- 20 amandelen, grof gehakt
- 40 gram rozijnen
- 40 gram cranberries
Bereidingswijze:
- Smelt de chocolade au bain marie
- Meng de overige ingrediënten door elkaar
- Maak een stukje bakpapier vochtig en leg het in een vierkant bakje
- Haal de chocolade van het vuur zodra deze gesmolten is
- Meng ingrediënten door de chocolade, roer goed door
- Doe het mengsel in het beklede bakje en druk stevig aan.
- Laat opstijven in de koelkast
- Snij in 10 stukken
Geniet ervan!