Eet jij graag een boterham, maar vind je het lastig om gezond broodbeleg te kiezen?
Probeer eens deze heerlijke bietensalade!
Ingrediënten:
300 gram gekookte bietjes.
1 rode paprika.
1 appel.
1 stengel bleekselderij.
3 lente-uitjes.
Peper/zout/olijfolie extra vierge.
Plantaardige yoghurtvariatie, of yoghurt naar keuze.
Peterselie.
Bereidingswijze:
Snij de groenten en fruit in kleine blokjes.
Meng 2 eetlepels yoghurt erdoor.
Maak op smaak met peper, zout en een beetje olijfolie.
Bestrooi met fijngehakte peterselie.
Wil je dit als meeneem lunch? Neem de salade en de boterham/crackers dan apart van elkaar mee.Deze salade kun je bewaren in de koelkast en de volgende dag ook nog prima eten.
Met z’n allen naar meer plantaardig en minder dierlijk!
Beter voor je gezondheid, natuur en het milieu.
Wil jij ook meer plantaardig, maar weet je niet hoe je dat doet?
Ik kan je helpen, niet alleen met advies maar ook met de begeleiding in de keuken.