Ontbijtmix puur natuur

Ingrediënten voor +/- 15 porties.


350 gram havervlokken.

1 eetlepel speculaaskruiden.

100 gram walnoten.

50 gram pompoenpitten.

50 gram zonnebloempitten.

50 gram rozijnen.

100 gram gedroogde vijgen

Bereidingswijze:


Warm de oven voor op 200 graden.

Doe de havervlokken, walnoten, pitten en speculaaskruiden in een grote ovenschaal of op een bakplaat en schep goed door.

Rooster dit voor ongeveer 25-30 minuten en schep af en toe om.

Doe de rozijnen in een kom en knip de vijgen in kleine stukjes.

Als het oven mengsel klaar is en wat afgekoeld, meng je alles in de kom.

Bewaar in een goed afgesloten bak.


Maak je ontbijt met yoghurt en vers fruit naar keuze.

Strooi daar een eetlepel gebroken lijnzaad over en een portie ontbijtmix.


EET LEKKER.